about

Een jong digitaal kantoor.

About

Introductie

Hallo, mijn naam is
Greg Arnou.

Mijn ervaring heeft me in de loop der jaren geleerd dat grafisch ontwerp & ICT dichter bij elkaar liggen dan de meeste denken. Vanuit dit standpunt heb ik PageDynamix opgericht te Zoersel.

Webdesign

Dankzij mijn ervaring en goede kennis bouwen ik steeds opnieuw creatieve en unieke sites!

ICT Diensten

Snelle en betrouwbare computer diensten aan huis of in eigen atelier.

sign & printing

Pictogrammen, banners en stickers wij bieden de oplossing.

About

Ik ben een jong dynamisch persoon, met oog op de nieuwste trends. Ik heb een grote passie voor computers & webtechnolgieën. Wat begon als vrijetijdsbesteding is uitgelopen tot een grote uitdaging. Pagedynamix bestaat al sinds 2010.

De computer is in ieders leven niet weg te slaan. Je zoekt via de laptop informatie op het internet voor een eindwerk, je zit achter jouw desktop te gamen en overdag mail je zelfs via de computer van het werk.

Een leven zonder smartphone, pc en tablet is haast niet meer in te beelden. En zoals met alle hardware, kan er ook al eens wat mis gaan. Jouw pc kan bezoek krijgen van virussen of kan te kampen hebben met defecten, beschadiging enz...

Deze problemen kunnen zowel voorkomen bij nieuwe apparatuur als bij toestellen die al een tijdje meegaan.

Mijn missie is om het mogelijk te maken dat particulieren en ondernemers ICT & multimedia diensten combineert met een haalbare prijs. Door gestructureerd aan het werk te gaan lever ik technisch en grafisch hoogstaand werk af.

Ik weet hoe belangrijk het is om een goed draaiende website en/of computer te hebben. Graag sta ik je bij in jouw beslissing, zodat je de goede keuzes maakt hoe je jouw onderneming kan promoten.

skills

Skills

Denk digitaal

Webontwikkeling90%
Grafische vormgeving80%
PC hardware95%
Relaxing100%