ICT
ICT diensten

Computer

ICT tegen een scherp tarief!

Services

PageDynamix biedt computerhulp aan bij particulieren en bedrijven en helpt je bij de meest uiteenlopende computerproblemen. Of het nu een klein printerprobleem is , les wilt in het correct bedienen van je i-pad of tablet, een computer wil laten nachecken of een draadloos netwerk wil aanleggen in je huis. Het is allemaal geen probleem voor mij. Ik sta dagelijks voor jouw klaar om samen de problemen op te lossen.

Ik ben op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op IT gebied dus aarzel niet om mij even te bellen als je vragen hebt betreft het installeren van technologische apparaten. Ik zal er alles aan doen om je tevreden te houden en wil met mijn no-nonsense beleid ervoor zorgen dat computerhulp aan huis voor iedereen bedoeld is.

PageDynamix biedt een snelle en betrouwbare computerservice aan huis of op kantoor. Door mijn inzet kan ik vaak dezelfde dag nog bij jouw langs komen. Is het probleem dringend kan ik je alvast begeleiden via Teamviewer.

Aarzel niet om mij te contacteren. Ik ben 7 op 7 bereikbaar!

Installeren van soft- of hardware is voor PageDynamix dagelijkse bezigheid. Ik help je graag verder met het installeren van randapparatuur, zoals bv: printer, webcam, faxapparaten enz... Kapotte batterij, laptopscherm gebroken, gemorst op het toetsenbord of je oplaadpoort gebroken?

Voor alle merken laptops, computers, schermen kan het defecte onderdeel vervangen worden zodat jouw toestel terug werkt zoals nieuw. Ik help jouw graag ook verder met de nodige updates van uw soft- of hardware zodat ze terug optimaal functioneren.

Als je een nieuwe computer koopt en weet niet goed hoe alles te installeren? Of hoe alles over te zetten van je oude pc? Dan is er maar èèn adres PageDynamix. Ik wil je hier graag bij helpen.

Spijtig genoeg circuleren er heel veel virussen op het internet. Hierdoor worden veel computers getroffen. PageDynamix beschikt over de juiste middelen om ieder virus te identificeren en te verwijderen.

De computer kan geïnfecteerd zijn met een virus, adware of spyware als:
  • de PC traag werkt
  • de PC gedurend vastloopt
  • programma's niet goed werken
  • Het antivirusprogramma niet meer opstart
  • u veel pop-ups ontvangt
Ik zorg ervoor dat:
  • geïnfecteerde bestanden worden hersteld
  • bedreigingen netjes worden verwijderd
  • alle gegevens bewaard blijven
  • het systeem beter beveiligd is

Het is aan te raden om minstens één maal per jaar jouw computer te laten nakijken.

Een netwerkconfiguratie gaat vaak gepaard met het instellen van een internetverbinding. Als je jouw internetverbinding aanvraagt bij een provider dan krijg je een router met daarbij accessoires. Hiermee kan er een netwerkconfiguratie worden gemaakt. Het maakt niet uit hoeveel apparaten (smartphone, pc, playstation, etc..) je hebt binnen het netwerk, ze kunnen allemaal worden aangesloten. Van fysieke installatie van bekabeling en apparatuur tot configuratie van servers.

350
Tevreden Klanten
80
Virussen verwijderd
970
Support Tickets
12
Jaren Ervaring
Teamviewer
Hulp op afstand

Voor dringende zaken of kleine problemen kan ik jouw computer van op afstand over nemen.