Webdesign
Webdesign van A tot Z...

Wij verzorgen de

CREATIEF EN PROFESSIONEEL WEBDESIGN

Uniek ontwerp

In de digitale wereld is het ondenkbaar dat een onderneming niet beschikt over een eigen website. PageDynamix helpt je stapgewijs verder bij de ontwikkeling van een gepersonaliseerde site.

Succesvol webdesign is afhankelijk van diverse factoren:

Mensen zijn van nature visueel ingesteld het is dus belangrijk dat je website er aantrekkelijk en verzorgd uitziet. Belangrijk is dat jouw bezoekers overzicht behouden en duidelijke keuzes kunnen maken, niet enkel in hun regio maar door heel het land. Is er een keuze gemaakt dan wil men direct tot actie kunnen overgaan.
Jouw bedrijf is waarschijnlijk continue in ontwikkeling, het is dus belangrijk dat je website kan meebewegen zodat deze altijd up to date is. Het is belangerijk dat bezoekers je op het internet kunnen raadplegen op ieder moment van de dag .

PAGEDYNAMIX VERZORGT VOLGENDE ZAKEN:
  • 100% UNIEK ONTWERP
  • RESPONSIVE DESIGN
  • DOMEIN REGISTRATIES
  • HOSTING
  • EMAIL BEHEER
Domeinnaam & hosting
Hosting
WEBHOSTING

Hosting betekent dat een website via een server verbonden is met het internet. Een website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Wie jouw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar de bestanden op de server geleid. Zo is jouw website online te zien over de hele wereld.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe site, is het raadzaam om bij ons de hosting te voorzien. Zo kunnen we prestatie en kwaliteit garanderen!
Domeinnaam
DOMEIN REGISTRATIE

Om een website op het internet te kunnen terug vinden, heb je het adres nodig. Dit adres wordt een domeinnaam genoemd. Zo is de domeinnaam van deze website "pagedynamix.be". Een domeinnaam kan de successleutel zijn van de onderneming of als particulier.